Støt os

DU KAN STØTTE OS GENNEM:

Medlemsskab

Du kan støtte Keren Hayesod Danmarks velgørenhedsarbejde gennem tegning af medlemskab. Årligt medlemskab er blot kr. 150,- pr. person. Som medlem modtager du medlemsbladet Magbit-Nyt 3 gange årligt og du modtager bladet elektronisk eller med posten. Vores medlemmer bestemmer selv, hvilken version af bladet de ønsker at modtage.

Det er let at blive medlem af Keren Hayesod Danmark. Klik her eller kontakt os telefonisk på 3393 2466 eller pr. e-mail info@ddi-indsamling.dk og oplys følgende: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Så sørger kontoret for at du bliver oprettet som medlem.

Bidrag giver fradrag

Keren Hayesod Danmark støtter en række faste projekter i Israel og iværksætter særindsamlinger når begivenheder i eller udenfor Israel kræver en ekstra indsats. Alle bidrag – almene som specifikke – er vigtige og udgør fundamentet i vores arbejde. 

Alle bidrag til Keren Hayesod Danmarks velgørenhedsarbejde er fradragsberettigede efter gældende skatteregler (www.skat.dk). Ønsker du at gøre brug af dit skattefradrag ved donationer til Keren Hayesod Danmark, er det vigtigt at du kontakter kontoret og oplyser dit CPR nummer til Keren Hayesod Danmark i indeværende skatteår. Husk altid at kontrollere, at det beløb, der er indbetalt står korrekt angivet på din selvangivelse.

Spar arveafgift ved at testamentere til os

Oprettelse af et testamente er en måde at sikre sig, at ens formue og ejendele fordeles efter ens ønske og anvisninger. Du er meget velkommen til at kontakte kontoret og høre nærmere om, hvorledes du kan begunstige Keren Hayesod Danmark’s velgørenhedsarbejde gennem tegning af et testamente. Som velgørenhedsorganisation er Keren Hayesod Danmark fritaget fra gave- og arveafgift og testamenterede beløb går ubeskåret til Keren Hayesod Danmarks arbejde. Læs nærmere her om dine muligheder for at betænke Keren Hayesod Danmark gennem et testamente.

Download vores brochure om arv og testamente her.

Glæd andre med at støtte os

Fødselsdage, bryllupsdage og andre særlige mærkedage kan markeres med en privat indsamling til fordel for en af foreningens mærkesager. Brug din dag til at skabe opmærksomhed omkring børn, unge eller ældre med særlige behov i Israel. Kontakt vores kontor på 3393 2466 og aftal nærmere om, hvilken form for privat indsamling du ønsker at iværksætte. 

Annoncering i Magbit Nyt

Virksomheder og private kan med fordel indrykke en annonce i medlemsbladet Magbit. En annonce kan enten indrykkes anonymt og eller med angivelse af virksomhedsnavn. Med en annonce støtter du foreningens velgørenhedsarbejde og samtidig eksponeres dit navn til et bredt segment af medlemmer. Annoncepriser kan rekvireres ved kontakt til kontoret.