Nyheder

Læs det nyeste Magbit Nyt

Læs det nyeste Magbit Nyt 2 – 2024 her

Mød Lior Akerman 5. september

Kom og mød en af verdens mest erfarne og tidligere efterretningsofficerer, Lior Akerman, som vil give et sjældent indblik i en verden, de færreste kender til.

Mødet finder stadig sted 5. september 2024, kl. 19:00 i København.

Lior Akerman, tidligere brigadegeneral og stabschef i den israelske efterretningstjeneste Shin Bet, har gennem sin imponerende karriere haft en central rolle i nogle af Israels mest dramatiske og hemmelige operationer. Denne aften vil han dele sine erfaringer og indsigter fra sit arbejde med anti-terror, hemmelige forhandlinger og hans unikke perspektiver på begivenhederne den 7. oktober.

Lior Akerman vil komme ind på:7. oktober og det globale trusselsbillede: Akermans dybdegående analyse af den 7. oktober, dens betydning, og hvordan efterretningstjenester verden over arbejder i skyggerne for at forhindre lignende hændelser.
Livet i en hemmelig efterretningstjeneste: Hvordan er det at arbejde i en organisation, hvor hemmeligheder er en livsstil, og hvor beslutninger kan påvirke millioner?
Forholdet mellem efterretningstjenester og medier: Akermans banebrydende teori om, hvordan hemmelige organisationer navigerer i offentlighedens lys, og hvorfor dette forhold er mere komplekst end nogensinde før.

Vi byder efterfølgende på lidt israelsk mad og og drikke.

Tilmelding til arrangementet sker ved indbetaling af kr. 100,- pr. person til mobile pay nr. 35696 eller ved bankoverførsel til 4180 4440071139 samt ved at registere sig på email info@ddi-indsamling.dk
Husk venligst at anføre navn på deltager og telefonnummer.
Vi sender bekræftelse og mødested retur 29. august.
Tilmelding senest 28. august.

Læs det nyeste Magbit Nyt

Læs det nyeste Magbit Nyt 1 – 2024 her

2. januar 2024

Kontingent 2024

Det er tid til indbetaling af kontingent for 2024. Kontingentet er på kr. 150,- pr. medlem pr. år. Vi har fra i år indført et nyt indbetalingssystem der både gælder kontingent og bidrag. Fordelen for dig er, at man ikke længere skal huske på at betale kontingent, da det kan oprettes som en gentagen fast betaling. For Keren Hayesod betyder det mindre administration. Det vil være muligt at anvende kortbetaling, MobilePay og BetalingsService. Faste bidrag kan også gives fast gennem dette nye system. 
 
Det er desværre nødvendigt at du opretter dig igen da vi skal have dine korrekte data med over i det nye system. Opret dig med navn, adresse, telefon og mail, samt foretrukken betalingsform. I forlængelse af oprettelsen, kan du også nemt oprette en fast donation/bidrag.
Hvis man er et par, skal man oprette betaling, hver for sig.
Har du ikke adgang til netbank, bedes du kontakte os på telefon  3393 2466 og så har vi en løsning for det.
OBS: Brug ikke vores MobilePay nummer, girokort eller bankkonto. Brug udelukkende vores nye indbetalingssystem.

Klik her for at betale
 
Vi takker for din støtte.

12. december 2023

Læs det nyeste Magbit Nyt

Læs det nyeste Magbit Nyt 3 – 2023 her

10. september 2023

Læs det nyeste Magbit Nyt

Læs det nyeste Magbit Nyt 2 – 2023 her