Om KHD

Keren Hayesod Danmarks formål er, at yde økonomisk hjælp til humanitære projekter i Israel.

Alle de projekter Keren Hayesod Danmark støtter, sigter på at fremme en fredelig sameksistens i Israel med fokus på mennesket og ikke på etnisk eller religiøst tilhørsforhold.

Vores vision

Keren Hayesod er den førende fundraising organisation for den israelske befolkning.

Keren Hayesod gør det muligt for alle mennesker at støtte Israel gennem økonomiske bidrag til aktiviteter og projekter som Keren Hayesod anser for vigtige og værdifulde. Gennem bidrag tilkendegiver man sin støtte til Israel som det jødiske hjemland, forbedrer den israelske befolknings levevilkår og styrker båndet mellem de jødiske samfund rundt omkring i verden og Israel.

Keren Hayesod vil altid være en brobygger, der repræsenterer et ubrydeligt bånd og gør det muligt for alle at agere som et kollektiv, der arbejder for et stærkt Israel i hjertet af den jødiske verden; et sikkert Israel, der kan tilbyde et hjem og trygt fristed for alle jøder; et succesfuldt Israel som alle kan være stolte af.

Keren Hayesods arbejde er baseret på læren fra det jødiske folks historie og er grundfældet i det jødiske princip om gensidigt ansvar. Det israelske folk vil altid være der for hinanden.

Vores arbejde

Keren Hayesod Danmark er en del af en international organisation, der arbejder med at indsamle midler til at fremme den israelske befolknings velfærd gennem projekter, der:

  • Styrker det israelske samfund ved at forbedre livsbetingelserne for socialt udsatte og geografisk marginaliserede befolkningsgrupper
  • Reagerer på nødsituationer, der påvirker den israelske befolkning
  • Styrker og forbedrer Aliyah og integration i Israel
  • Bryder den sociale arv gennem uddannelse

Årsregnskab

Se det senest tilgængelige årsregnskab her:
Klik her